PRIJZEN

PRIJZEN

DROMEAS is trots op de gewonnen prijzen.

Een aantal certificeringen zoals ISO 14001, EMAS, PEFC - en daarmee samenhangende prestigieuze prijzen zoals de EMAS-award for Excellence, verzekeren de betrokkenheid van DROMEAS bij de milieuaspecten van haar activiteiten en tonen relevante, tastbare resultaten. De morele erkenning van onze inspanningen zal helpen om in dezelfde richting verder te gaan.

2012

axiaNa een aanbeveling van het evaluatiecomité van de "Greek Value Awards of Northern Greece 2012" heeft de minister van Ontwikkeling, Concurrentievermogen en Scheepvaart aan DROMEAS de thematische toekenning van de categorie "ENVIROMENT" toegekend.

2010

emasNATIONAL AWARD EMAS 2010 door het ministerie van Milieu, Energie en Klimaatverandering en het directoraat-generaal Milieu van het Europees Comité. De EMAS-awards waren dit jaar gericht op "Efficiëntie in het gebruik van natuurlijke hulpbronnen".

2008

epixeirimatikotita1e prijs voor Business Excellence (in de categorie grote ondernemingen), in het kader van het operationele programma "Concurrentievermogen", dat werd toegekend door het ministerie van Ontwikkeling. De National Business Excellence Award is een referentie- en benchmarkingpunt voor bedrijven in Griekenland.

2006

helexpo_vraveioHELEXPO Innovatieprijs

2005

furnima_helexpo_vraveioInternationale tentoonstelling voor machines, grondstoffen, gereedschappen - materialen en uitrusting van de kastbouw "FURNIMA" HELEXPO - Creation Award.

1999

safe_awardOnderscheiding "PREVENTIE" (SAFE) van de Europese Unie voor de genomen maatregelen en de gebruikte methoden voor de gezondheid en veiligheid van de werknemers.