HOUTAFDELING

HOUTAFDELING

DROMEAS beschikt over een ultramoderne houtverwerkingsafdeling gewapend met machines van de laatste technologie van de topdesigners wereldwijd.

Het productieproces omvat:

Oppervlaktebewerking in verschillende vormen en afmetingen. Tot deze specifieke categorie behoort ook de snijmachine van de grondstof, die wordt aangestuurd door de centrale computer van het productiemanagement, met de mogelijkheid tot optimalisatie van het snijden volgens de voorraden en lopende productieorders.

Perimetrische afwerking van het oppervlak.

Oppervlaktebekleding met HPL, PVC of fineer.

Er zijn twee motoren voor het bekleden van randfolie in bedrijf, met een zeer grote capaciteit per shift. Er zijn twee verwerkingscentra voor het coaten van gebogen oppervlakken voor complete stukken in grote hoeveelheden.

 

Nauwkeurige perforatie

Lak of vernisverf voor oppervlakken. Voor het schilderen van houten en glazen oppervlakken werkt een geautomatiseerde machine voor het aanbrengen en drogen van verf, met een conditioneringssysteem en infraroodstralen, met een verhoogde productiviteit per shift.

 

Controle en verpakking van onderdelen.

Alle bovenstaande processen vinden plaats met elektronische aansturing, waardoor de totale controle van herhalende en constante productkwaliteit wordt gewaarborgd. De productiviteit van de fabriek in producten van melamine in volledige verwerking, snijden, perimetrische afwerking en perforatie is 130m3 grondstof of gelijkwaardig 5.000 - 6.000 stuks van het bureaublad per 8 uur. De afdelingen vernis, lak, lakverf en de controle- en verpakkingsafdeling hebben een vergelijkbare productiviteit.