AFDELING ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

AFDELING ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

De afdeling onderzoek en ontwikkeling van DROMEAS wordt bemand door ervaren ontwerpers en architecten, een feit dat de sleutel vormt voor de productie van innovatieve en ergonomische producten.

3D CAD PYTHA : Het bedrijf gebruikt top software CAD voor ontwerp en presentatie, met fotorealistische visualisatie en animatiemogelijkheden.

Bovendien werkt het bedrijf samen met vooraanstaande Griekse en buitenlandse industriële ontwerpers en investeert het in nieuwe Cutting-Edge technologieën, met als doel het combineren van:  hoge esthetiek, ergonomie, kwaliteit en kosten-batenverhouding.

Rapid Prototyping Methode.

We bestuderen, designen, maken originele producten met ultramoderne machines en produceren producten die voldoen aan de behoeften en voorkeuren van het publiek. Elk project kan met de rapid prototyping machines gevormd worden, voor de uiteindelijke productie, om zo in fysieke afmetingen gecontroleerd te worden en eventueel het perfectioneren van het product uit te kunnen voeren. Dit systeem biedt een grote ondersteuning op de afdeling Design - Development, omdat de tijd van ontwikkeling en besluitvorming wordt verkort, terwijl tegelijkertijd de precisie en kwaliteit van de componenten wordt verhoogd.

Patenten

DROMEAS heeft patenten voor de bescherming van diverse technische oplossingen die soms zijn ontstaan. Beschermt ook de auteursrechten van de producten van het bedrijf als patenten op communautaire projecten.

Patent SLIM Y
Community’s project SLIM
Community’s project SLIM Y
Community’s project SLIM T
TUBE CONNECTORS OF METALLIC CONSTRUCTIONS
MECHANISM OF DESKS HEIGHT ADJUSTMENT
PERIMETRIC ALUMINIUM PROFILE FOR SUPPORT AND STRENGTHENING OF SURFACES MADE OF THIN STEEL PLATE
JUNCTION CONNECTOR OF METALLIC TUBE CONSTRUCTIONS OF SURFACE SUPPORT
TABLE WITH LEGS WRAP MECHANISM
PARTS OF SUPPORT BELLY BEAM EDGE UP TO AND PARALLEL TO FLAT SURFACE
SYSTEM OF KITCHEN CUPBOARDS SUSPENSION
WATERPROOFING COVER OF JOINTS FOR KITCHEN COUNTERS WITH OR WITHOUT VERTICAL SURFACE RECEPTACLE
TECHNOLOGY OF CREATING CORNER CONNECTION BETWEEN TWO SURFACES OF CHIPBOARD, WITH A COMPOSITE L-SHAPED PROFILE
CONNECTION OF METALLIC TUBE ELEMENTS WITH INTERNAL CONNECTION JUNCTION
MOVABLE HOUSE FURNITURE FOR PC
DESK C TYPE
PARTITION C TYPE
DESKS - PARTITIONS FRAME
DESK

Internationale wedstrijd voor industrieel ontwerp

Een belangrijke sociale bijdrage en het bewijs van het belang dat het bedrijf hecht aan het productontwerp is het houden van een internationale industriële ontwerpwedstrijd voor kantoor- en woonmeubilair om de twee jaar, met belangrijke prijzen en onderscheidingen. Er zijn al vijf wedstrijden sinds 2000 uitgevoerd met een groot succes van vruchtbare suggesties en deelnames, terwijl de 6e wedstrijd nog aan de gang is. De beoordeling en evaluatie van de voorstellen gebeurt door relevante wetenschappers, die op verzoek van de onderneming voor elke wedstrijd door hun agenten worden gedefinieerd.

Om meer te weten te komen over de details van de wedstrijd klik hier.