AFDELING KUNSTSTOF EN POLYURETHAAN

AFDELING KUNSTSTOF EN POLYURETHAAN

Spuitgieten van kunststof onderdelen

Het spuitgieten van kunststof onderdelen wordt uitgevoerd met injectiemachines (INJECTION) in speciale matrijzen.

Voor de kwalitatieve productie van kunststof componenten beschikt DROMEAS over 7 motoren in verschillende groottes van de nieuwste technologie met volledige controle over alle parameters tijdens het injectieproces. Grondstoffen van kunststof componenten zijn samengesteld uit een breed scala aan technische kenmerken en mechanische eigenschappen, afhankelijk van het gebruik van de component en altijd met de eerste keuze van de recyclingmogelijkheden voor milieubescherming.  

 

Gieten van polyurethaan

Het spuitgieten van polyurethaan wordt uitgevoerd met injectiemachines (INJECTION) in speciale matrijzen. DROMEAS gebruikt spuitgegoten polyurethaan voor stoelbekledingen met een hoge dichtheid >50kgr/m3 om de elasticiteit en duurzaamheid van de bekledingen in de loop der tijd te behouden voor maximale prestaties van comfort en plezier.

Met dezelfde spuitgietmethode worden in de polyurethaanafdeling componenten van halfstijve polyurethaan geproduceerd voor armleuningen van verschillende typen stoelen. Polyurethaan afdeling heeft vier spuitgietmachines in verschillende maten.