HET BEDRIJF
HET BEDRIJF
HET BEDRIJF
HET BEDRIJF
HET BEDRIJF
HET BEDRIJF

HET BEDRIJF

CEO Nota

Toen in 1979 de eerste fabriek van DROMEAS (G.E.MI.: 114048152000) werd gebouwd in het industriegebied van Serres, was het zeker dat we dromen, grote dromen hadden. Maar niemand kon zich voorstellen dat vanuit deze hoek van het Macedonische grondgebied ooit het totaal van de uitbestedingen van de Europese Commissie voor meubilair door ons voorzien zou worden.

Vandaag, dertig jaar later, delen we de trots en vreugde die het contract voor de exclusieve levering van kantoormeubilair aan alle instellingen en Directoraten van de Europese Commissie ons geeft. Deze jaren waren niet gemakkelijk, noch was het succes toevallig. Het was het resultaat van een gecoördineerde inspanning van het  personeel van DROMEAS, voortdurende investeringen en het nastreven van onze drie niet-onderhandelbare doelstellingen. Kwaliteit, consistentie en hoge toegevoegde waarde door verticale integratie van de productie. Dit zijn de geheimen van het succes van DROMEAS, dat bovendien duidelijk wordt voor iedereen die ons bezoekt of eer aandoet met zijn of haar voorkeur voor onze producten.

Gewapend met onderzoek, samenwerking met wereldwijd gerenommeerde ontwerpers en 40 jaar ervaring in de productie en met ambassadeurs van onze producten en hun tevreden gebruikers over de hele lengte en breedte van de wereld, zetten we de onvermoeibare koers van DROMEAS voort naar een veelbelovende en spannende toekomst.

 


Athanasios Papapanagiotou, CEO

 

De onderneming

De productie van DROMEAS is verticaal geïntegreerd met vijf onafhankelijke gespecialiseerde productieafdelingen, geplaatst in de industriële ruimte van Serres, op een enkel perceel van 115.000 vierkante meter.

Company Profile

For more information about Dromeas Diecasting Visit diecasting.dromeas.com