Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

In welke sector is het bedrijf DROMEAS SA actief?

DROMEAS SA werd opgericht in 1979 en is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kantoormeubilair, scheidingswanden, archiefsystemen en op maat gemaakte meubeloplossingen. Het bedrijf is gevestigd in het industriegebied van Serres, 80 km ten noordoosten van de haven van Thessaloniki. De productiefaciliteiten beslaan 55.000 vierkante meter, gelegen op een perceel van 115.0000 vierkante meter.

Wat is het land van herkomst van de producten van DROMEAS?

Alle producten die op de markt worden gebracht door DROMEAS SA, op de Griekse en wereldwijde markt, worden geproduceerd door DROMEAS. Het productieproces is volledig geïntegreerd met moderne apparatuur op het gebied van houtverwerking en verven, verwerking en tempereren van staal, aluminium spuitgieten, kunststof- en polyurethaangieten, productie van metalen onderdelen en verwerking van behang.

Wat is het milieubeleid van de onderneming?

De onderneming zet zich voortdurend in om aan de groeiende eisen van haar klanten te voldoen en tegelijkertijd haar milieuprestaties in al haar activiteiten te verbeteren. Om het effect van de continue inspanningen van het bedrijf te kunnen meten met objectieve indicatoren en een krachtig hulpmiddel te verkrijgen om op de beste manier te kunnen reageren in dit milieubeleid, heeft het bedrijf een milieubeheersysteem ontworpen en geïnstalleerd in overeenstemming met de internationale norm ISO 14001. Ons bedrijf heeft, rekening houdend met de principes van duurzame ontwikkeling, getracht alle milieuaspecten die voortvloeien uit de uitoefening van haar activiteiten te identificeren en de aspecten die aanzienlijke gevolgen hebben voor het milieu te controleren, en milieudoelstellingen en -doelstellingen vast te stellen, te documenteren en te herzien, rekening houdend met de belangrijke milieuaspecten, technologische ontwikkelingen en economische en operationele vereisten, de toepasselijke Griekse en EU-milieuwetgeving na te leven, afval (vast en vloeibaar) en emissies te beheren in overeenstemming met de milieuvergunningen en de toepasselijke wetgeving en deze vereisten aan de respectieve verkopers mee te delen, al het personeel dat op enigerlei wijze invloed heeft op het milieubeheersysteem voortdurend op te leiden in milieukwesties en hun respectieve verantwoordelijkheden, om duurzame verbeteringen aan te brengen in de preventie en het beheer van vervuiling. Tenslotte streeft DROMEAS SA ernaar een vertrouwensrelatie met de lokale gemeenschap op te bouwen en in stand te houden en milieu-informatie te verstrekken aan het grote publiek.

Wat is de garantie die de onderneming biedt voor al haar producten?

Het bedrijf geeft 5 jaar garantie op al haar producten vanaf de ontvangst en voor routinematig gebruik, met uitzondering van de gaszuigers, waarvoor 2 jaar garantie wordt geboden. De productondersteuning met reserveonderdelen bedraagt minstens 10 jaar. Het bedrijf heeft een directe en continue technische ondersteuning, voor een uitstekende klantenservice.

Wat is de aanwezigheid van het bedrijf in Griekenland en in het buitenland?

Het verkoopnetwerk van het bedrijf bestaat uit 32 merkwinkels in grote steden in Griekenland en de Balkan. Afgewerkte producten en accessoires worden geëxporteerd naar het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Zwitserland, Australië, Saoedi-Arabië, de VAE, Qatar, Egypte, Cyprus, Rusland, Bulgarije en Albanië. Het bedrijf is de exclusieve leverancier van kantoormeubilair voor alle diensten van de Europese Commissie op wereldschaal.

Wat is de levertijd van de bestelde goederen?

Binnen 30 dagen na de datum van de schriftelijke bestelling.

Waarom zou ik de meubels van DROMEAS kopen?

Het bedrijf is momenteel de grootste meubelfabrikant in Griekenland en een van de grootste in Europa op het gebied van infrastructuur, technologie, faciliteiten, productiviteit en productkwaliteit. De producten zijn toonaangevend op het gebied van esthetiek, design, gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Gecombineerd met de kwaliteit en het prijsconcurrentievermogen en de reactie van het bedrijf op verzoeken van klanten voor en na de verkoop, bieden wij de beste kantooroplossing die op de markt beschikbaar is.